EMфутбол намаление на ванове Volkswagen
Секция: Автомобили
10 Юни 2024 21:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
EMфутбол намаление на ванове Volkswagen

/КРОСС/ По случай Европейското първенство по футбол, Volkswagen Commercial Vehicles (VWN) предлага отстъпки за Caddy, ID. Buzz и Multivan. За да бъдем по-точни: VWN предлага промоционалните пакети „Goal" на атрактивни цени за трите модела за ограничен период от време в Германия. И двата Caddy Life „Goals" имат 85 кВт TSI бензинов двигател с шестстепенна механична скоростна кутия.

Например, ценовото предимство в сравнение с Caddy "Life" със сравнимо допълнително оборудване е 25 процента или 1140 евро. В ID. Buzz „Pro" е дори с 50 процента по-малко от обемите „Goal". С Caddy „Goal" това означава конкретно: моделите автомобили, базирани на варианта „Life" на Caddy, вече са оборудвани с Digital Cockpit, асистент на водача „Travel Assist" и система за камера за заден ход.

Но помощ при паркиране отпред и отзад, както и асистент за управление при паркиране, централно заключване без ключ, електрически регулируеми, отопляеми и сгъваеми външни огледала с корпуси на огледалата, боядисани в черно с висок контраст, също са на борда.

В сравнение с Multivan "Life", Multivan "Goal" има три асистиращи пакета, които правят шофирането по-безопасно. Те включват пакета за осветление - състоящ се от асистент за дълги светлини, динамичен контрол на обхвата на фаровете и светлина за лошо време - и пакета за паркиране "Basic". Последният включва камерата за задно виждане и асистента за паркиране.

Цените на специалния модел с промоционалния пакет „Goal", базиран на Caddy „Life", започват в Германия от 31 010 евро нето (36 901,90 евро бруто) за семейния ван, т.е. варианта на автомобила с нормално междуосие, и от 33 480 евро нето (39 841,20 евро бруто) за дългата му версия "Макси".

Цените на ID. Buzz "Goal" започва от 54 105 евро нето (64 384,95 евро бруто) за версията с нормално междуосие, 55 640 евро нето (66 211,60 евро) за варианта с дълго междуосие. Цените за Multivan "Goal" започват от 51 735 евро нето (61 564,65 евро бруто) за версията с къс надвес и от 52 655 евро нето (62 659,45 евро бруто) с дълъг надвес, като и двете се задвижват от 2.0l TDI -Motor с 110 kW / 150 HP. Caddy и Multivan вече могат да бъдат поръчани с промоционалните пакети „Goal", ID. Buzz ще последва скоро.