Безплатни консултации, а при необходимост прегледи за пациенти с инсулт и техните близки ще се проведат на 19 юни 2024 г. в болница „Пирогов“
Секция: Здраве
11 Юни 2024 08:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Безплатни консултации, а при необходимост прегледи за пациенти с инсулт и техните близки ще се проведат на 19 юни 2024 г. в болница „Пирогов“

/КРОСС/ Безплатни консултации, а при необходимост прегледи за пациенти с инсулт и техните близки ще се проведат на 19 юни 2024 г. в болница „Пирогов". Те ще бъдат съпроводени от обучение, проведено от водещи специалисти в тази специалност.

Доц. Мария Димитрова - ръководител на Клиниката по нервни болести и доц. Николай Велинов - ръководител на ендоваскуларния екип на Центъра за лечение на инсулти в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" заедно с екипите им организират обучението, консултациите и прегледите на 19 юни 2024 година, сряда, от 12 часа в болница "Пирогов". В рамките му лекарите ще запознаят хората с рисковите фактори за исхемичен мозъчен инсулт, какви са първите признаци и какво е правилното поведение при появата им.

Обучението не е обвързано със заплащане на такса. За да се възползват от ценните съвети на специалистите е необходимо предварително записване 02/ 9154406, всеки делничен ден между 11 и 12 часа.