“Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s” - Парти под звездите
Секция: Шоубизнес
11 Юни 2024 14:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
“Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s” - Парти под звездите

/КРОСС/ "Disco Music Fest - Back to the 80's and 90's" се създаде с цел да забавлява жителите и гостите на града под тепетата - Пловдив. Фестивалът "Disco Music Fest - Back to the 80's and 90's" ще се проведе на 23.06.2024г. и 24.06.2024г. от 20:30 часа на сцената на Летен театър парк „Бунарджик.

Във фестивалът ще вземат участие едни от емблемите на диско музиката - East 17, SNAP, No Mercy, Dr. Alban. Те ще ни пренесат в една епоха, която е оставила следа в музиката и до днес. За доброто настроение на всички посетители ще има и DJ парти под звездите.

На 23.06.2024г. старт на фестивала ще дадат SNAP и East 17, а втората вечер ще продължи с участието на No Mercy и Dr. Alban.

Изпълнителите ще ни развълнуват в най - големите си хитове, като ни предизвикат да танцуваме и да се забавляване заедно с тях.

През 2023 година, "Disco Music Fest - Back to the 80's and 90's" взриви сцeната на Античен театър Пловдив с участието на неповторимите Kool end the gang и La Bouche.


Билети за "Disco Music Fest - Back to the 80's and 90's" може да бъдат закупени:

- От касите на Ивентим в цялата страна

- В Пловдив - каса МаскАрт в ДК „Борис Христов"

- Билетен център пред Община Пловдив

- В туристически информационен център Римски стадион

- Каса на Античен театър


Събитието не е подходящо за лица под 7 годишна възраст.

Лица на възраст между 7 - 18 годишна възраст могат да посетят събитието с билет и задължително придружени от родител/пълнолетен придружител с редовен билет.

Придружителите представят лична карта и билет за събитието заедно с попълнената Декларация за придружител* в 2 екземпляра. Възрастта на децата може да бъде доказана с ученическа лична карта или копие на акт за раждане.

За най-верните фенове на диско музиката са пуснати в продажба двудневни билети, който дават пълен достъп до двата дни от фестивала.

*Декларация за придружител се изисква съобразно чл. 8, ал. 3 и 4 от Закона за закрила на детето. Тя се отнася за всички лица под 18 годишна възраст и следва да се представи попълнена в 2 екземпляра.

В режим на фестивал седящите места са осигурени за всички присъстващи закупили билет.

Телефон за информация и резервация: 0898984338 / 0895619181

Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив!