Започна регистрация за кандидатстудентски изпити в Медицинския университет в София
Секция: Здраве
11 Юни 2024 17:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Започна регистрация за кандидатстудентски изпити в Медицинския университет в София

/КРОСС/ Започна регистрация за редовните кандидат-студентски изпити по биология и химия в магистърските специалности "Медицина"; "Дентална медицина" и "Фармация" в Медицински университет (МУ), София, съобщиха от висшето училище.

Процедурата по регистриране и подаване на документи е изцяло онлайн и се извършва в системата за онлайн кандидатстване на студентите. За успешна регистрация е необходима диплома за завършено средно образование.

Подаването на документи може да бъде направено до 13:00 часа на 25.06.2024 г.

Кандидат - студенти, които ще ползват и двете си оценки по биология и химия от предварителните изпити и няма да полагат редовни конкурсни изпити на 29 и 30 юни 2024г., са задължени да подадат документи онлайн в системата за кандидатстване, за участие в класиране, в срок от 10 юни 2024 г. до 13:00 часа на 25 юни 2024 г. Те трябва да заплатят такса в размер на 50 лв.

Кандидат-студентите, положили успешно предварителните конкурсни изпити, които не подадат документи в регламентирания срок, няма да бъдат включени в класирането.

Цялата информация за кандидат-студентската кампания ще откриете в секция ''Прием'', онлайн прием на документи, на сайта на МУ-София.

Източник: БТА