PARKSIDE е най-продаваната марка в Европа за инструменти в категория “Направи си сам”
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Юни 2024 10:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
PARKSIDE е най-продаваната марка в Европа за инструменти в категория “Направи си сам”

/КРОСС/ Parkside е най-продаваната марка за инструменти в категорията „Направи си сам" в Европа. Това показва проучване на водещата световна компания за пазарни анализи Euromonitor International, проведено през март 2023 г. на база на продажната цена на дребно в различни сегменти. В категорията „Направи си сам" влизат ръчни и електрически инструменти, железария, градинско оборудване и градински аксесоари. Предложенията, които потребителите могат да открият в Lidl, са сезонни и съобразени с навиците и нуждите на българските клиенти.  

Parkside от години се ползва с доверието на домашните майстори с широката си гама от инструменти и аксесоари с атрактивен дизайн и несравнимо съотношение качество-цена. Марката е насочена към всички, които ремонтират, строят и поддържат своя дом или градина и се представя успешно в редица тестови доклади и анализи. Признанието от Euromonitor International е още едно доказателство, че усилията за развитие и разширяване на портфолиото са в правилната посока.

През лятото на 2023 г. съвместната кампания на Parkside с Арнолд Шварценегер даде възможност на марката да достигне до още повече клиенти. Марката е насочена към всички, които ремонтират, строят и поддържат своята градина, като сами запретват ръкави.

Повече информация и актуални предложения можете да видите тук.