Звезди от сериалите “The Witcher“ и “One Piece” пристигат за българския Comic Con
Секция: Шоубизнес
17 Юни 2024 19:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звезди от сериалите “The Witcher“ и “One Piece” пристигат за българския Comic Con Anna Shaffer и Vincent Regan ще са сред специалните гости на фестивала заедно с Josh Wichard от играта „Baldur's Gate 3“ и YouTube стратега на MrBeast – Mario Joos

/КРОСС/ Подготовката за най-голямото събитие за косплей, манга, аниме, гейминг, графити, комикси и кино тече на пълни обороти, а звездният състав от гости, който ще видим на живо на 6 и 7 юли в Интер Експо Център, не спира да расте. С голямо удоволствие организаторите приветстват Анна Шафър (Anna Shaffer), позната като Ромилда Вейн от филмите за Хари Потър  и като Трис Мериголд от сериала „The Witcher" („Вещерът"). Магията от присъствието на Анна ще бъде подсилена и от харизматичния Винсънт Ригън (Vincent Regan) от суперхита на Netflix „Оne Piece", „300", „Aquaman and the Lost Kingdom" и много други. В отбора на Aniventure Comic Con ще видим и Josh Wichard - актьор, гласов дубльор и motion capture изпълнител, най-известен с участието си в играта на годината „Baldur's Gate 3" като гласа на Tav 1. По време на събитието ще се запознаем и с Mario Joos, стратега, който стои зад развитието на някои от най-успешните канали в YouTube, като гиганта „MrBeast" и най-бързо развиващия се профил в платформата с над 15,5 милиона абонати - „Strokes Twins".

Както стана ясно, пропитата с магия Aнна Шафър ще бъде сред актьорите, с които посетителите на  Aniventure Comic Con 2024 ще могат да се запознаят на живо. Анна придобива широка  популярност с ролята си в поредицата филми за Хари Потър и с превъплъщениeто си в уверената темерианска магьосница, която участва заедно с Хенри Кавил в редица премеждия в популярния фентъзи сериал на Netflix „The Witcher". Освен с тези емблематични магически роли, Ана ни очарова и с участието си в спинофа на „Dr Who" - „Class", както и в известния британски сериал „Hollyoaks". Очарователната магьосница от Грифиндор ще бъде с нас на 6 юли в специалната Meet & Greet зона на фестивала.

В същата зона  в двата дни на фестивала ще откриете и актьора Винсънт Ригън, който вдъхна живот на култовия образ на вицеадмирал Garp от филмовата адаптация на Netflix „One Piece". Освен с ролята на закоравелия морски вълк, Винсънт е добре познат и като Atlan от „Aquaman and the Lost Kingdom", както и историческите епоси „Troy", „300" и „Clash of the Titans". Виждали сме го и в ролята на херцог Хамънд в „Snow White and the Huntsman". Освен време за снимки и автографи, актьорът ще има собствен панел на главната сцена на фестивала, в който ще разкаже любопитни истории, свързани с безбройните му роли в киното и телевизията.

Изживяването Аniventure Comic Con ще ни срещне и с едно от големите имена в гейминг индустрията - Josh Wichard. Известен с участието си в играта на годината „Baldur's Gate 3" като гласът на Tav 1, освен озвучаването, той изпълнява и част от motion capture-а, и режисира няколко от сцените в нея. Josh има над 25 участия в различни игри, включително „Final Fantasy 16", „Banishers: Ghosts of New Eden" и „Wuthering Waves".  Не на последно място, той работи като motion capture изпълнител за сериала „The Last of Us" и филмите „Barbie" и „Aquaman 2". Неговите таланти се простират и в киното, където участва във филма „The Wheels of Heaven" на Деси Тенекеджиева.

За гейминг феновете събитието е приготвило още едно предизвикателство - „Вкарвай голове с Wicky" ще очаква всеки, който иска да премери сили на EA FC 24! Състезанието ще се проведе на 6 и 7 юли без предварително записване, като всеки участник ще има право на 1 опит. Подробности може да научите в официалния сайт на Аniventure Comic Con.

А за да се допълни разнообразният списък от гости на най-голямото събитие за поп култура у нас, организаторите са поканили и Mario Joos, който стои зад развитието на някои от най-успешните канали в YouTube като гиганта „MrBeast",  „StrokeTwins" и „Brave Wilderness", „Jose Zuniga" и много други. За да разберете какво има да ви каже гурото на YouTube, не пропускайте Аniventure Comic Con!

АNIVENTURE COMIC CON 2024 се осъществява с генералната подкрепа на A1 България, Ozone, Coca-Cola, Fanta, Visa и Пощенска банка. Събитието се осъществява и с подкрепата на Nescafe 3in1, Happy Delivery, Lenovo, Monster Energy и много други. Oсновен медиен партньор на фестивала е bTV Media Group.

Двудневни, еднодневни, ULTRA и MEET & GREET билети за Aniventure Comic Con 2024 могат да бъдат закупени oт мрежата на Ивентим, магазини OZONE GAMES и OZONE LIVE, бензиностанции OMV в цялата страна, както и на сайта на фестивала - https://comiccon.bg/tickets/