Костадин Костадинов: ИТН беше основно подозирана, че ще подкрепи ГЕРБ и ДПС
Секция: ПОЛИТИКА
20 Юни 2024 06:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов: ИТН беше основно подозирана, че ще подкрепи ГЕРБ и ДПС

/КРОСС/ Снощи в предаването „Лице в лице" по бТВ Костадин Костадинов, каза че ИТН беше основно подозирана, че ще подкрепи ГЕРБ и ДПС. „Това, което написа Слави Трифонов слага край на всякакви спекулации".

Доколкото разбрах от Величие са щели да ходят на разговори с контактната група, обясни Костадинов. „Поне така прочетох в един от сайтовете. Не мога да потвърдя дали това е истина. Така че евентуално може би, в интерес на истината няма откъде другаде да дойде подкрепиха. ПП-ДБ от началото казаха, че няма да подкрепят. Ние също. БСП също казва, че няма да подкрепят правителство на ГЕРБ и ДПС."

За втори мандат на ДПС няма смисъл да говорим, те са стигматизирана формация в България, заяви Костадинов. „ДПС унищожава и корозира системата на българската държавност с унищожаване на доверието в системата, със заробване в буквалния смисъл на думата, политическо робство, които в ДПС се превръщат в триглава ламя, която изяжда българския народ".

Днес решихме Законопроект в НС, с който да се прекрати тази порочна и позорна практика да се гласува в Турция, каза Костадинов.