Италия съкруши Хърватия в последните секунди, а Испания победи Албания с 1:0
Секция: СПОРТ
25 Юни 2024 07:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Италия съкруши Хърватия в последните секунди, а Испания победи Албания с 1:0

/КРОСС/ Отборът на Италия изравни на Хърватия в последната осма минута от добавеното време на големия сблъсък от група В на UEFA EURO 2024.

В герой за „скуадра адзура" се превърна Матия Дзакани с първия си гол за националния тим, който най-вероятно ще се окаже решаващ за бъдещето на Италия на европейските финали в Германия.

Дзакани направи резултата 1:1, като този резултат праща италианците във фазата на елиминациите, докато хърватите ще се сбогуват с финалите.

Испания победи с 1:0 Албания в последен мач за двата отбора от група "B" на UEFA EURO 2024. Единственото попадение в срещата бе дело на Феран Торес в 13-а минута. Испания бе с доста резервни футболисти на терена, като това си пролича, но през първото полувреме "Ла Фурия" не остави никакъв шанс на съперника и тотално доминираше. Албания се активизира през втората част и имаше няколко възможности, но не успя да реализира.

По този начин Испания завърши на първо място с девет точки в групата, като дори не допусна попадение в собствената врата. Албания финишира на четвъртото място с един пункт на сметката си и отпада от UEFA EURO 2024.