Honda Civic оглави класация за най-добър семеен хечбек на годината
Секция: Автомобили
26 Юни 2024 20:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Honda Civic оглави класация за най-добър семеен хечбек на годината

/КРОСС/ Honda Civic се настани на челното място в класацията на специалистите от Auto Express UK за най-добър семеен хечбек на 2024г. Японският автомобил винаги е бил достоен претендент за топа на семейния хечбек, но предишните модели все изоставаха от отличниците. Или в технологиите, или при шофиране, или като цена. Всички тези неща бяха категорично преразгледани с този най-нов модел, поради което сега той е на върха в класа.

Неговата огромна кабина е идеална за ежедневието, като дори най-високите деца (и възрастни) получават достатъчно място. Civic е с ефективно хибридно задвижване, което осигурява перфектен баланс между динамичните показатели и икономията на гориво, всеки път, щом седнете зад волана. Багажникът от 410 литра също е над средния за класа. Добавете към това стилна кабина, плюс впечатляващо возене, изисканост и управление - бързо ще се влюбите в тази кола.

Civic Dual Above

Само сега при всеки закупил Honda Civic Sport от Бултрако Моторс, оторизиран дилър на марката в страната, ще получите подарък застравка КАСКО за 1 година. Ще обикнете версията Sport заради изключително богатото му оборудване, черните джанти с уникален дизайн, черните капачки на страничните огледала и специалния интериор. - седалки, облицована в текстил и кожа и спортни педали.

*Източник: www.honda.bg