Смартфоните HUAWEI nova 12s и nova 12 SE идват в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2 от Yettel
Секция: Технологии
02 Юли 2024 11:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Смартфоните HUAWEI nova 12s и nova 12 SE идват в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2 от Yettel В лятното издание на „Месец на здравето“ на HUAWEI телекомът предлага и избрани смарт часовници, и безжични слушалки на марката с намалени цени

/КРОСС/ През юли се провежда лятното издание на „Месец на здравето" на HUAWEI и Yettel е подготвил атрактивни предложения за клиентите. Сред тях са смартфоните HUAWEI nova 12s и HUAWEI nova 12 SE, които идват в комплект с безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2. Операторът предлага и някои от най-популярните модели смарт часовници, и безжични слушалки на китайския производител с намалени цени. Устройствата могат да се закупят в брой или на лизинг от магазините на оператора и от Yettel.bg.

HUAWEI nova 12 SE е един от най-новите смартфони на марката и предлага комбинация от красив дизайн и впечатляващи характеристики за цената си. Той е оборудван с 6,67-инчов Full HD+ OLED дисплей с честота на опресняване до 90Hz, който осигурява ясни и ярки изображения - отличен избор както за всекидневно забавление с мултимедия, така и за работа.

Устройството използва процесор Qualcomm Snapdragon 680, който гарантира бързо и плавно изпълнение на задачите, независимо дали става въпрос за мултитаскинг или за игри. Камерите на HUAWEI nova 12 SE са едно от най-силните му качества - основната камера е тройна и се състои от 108MP главен сензор с бленда f/1.9, 8MP сензор с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за макроснимки. Селфи камерата е 32MP.

Батерията на телефона също впечатлява с голям капацитет от 4500 mAh и поддръжка на 66W бързо зареждане с кабел. С него тя може да се зареди от нула до 100% само за около 30 минути. Цената на HUAWEI nova 12 SE 256GB е 17,59 лева на месец или 309,99 лева в брой с план Total Unlimited 64.99 за две години.

HUAWEI nova 12s е другият актуален модел от серията, който се отличава с чудесни характеристики и първокласен дизайн. Смартфонът разполага с 6,7-инчов OLED дисплей с Full HD+ резолюция и честота на опресняване до 120Hz, което гарантира безупречно качество на картината. Той използва чипсет Qualcomm 778G, който предлага както висока производителност, така и енергийна ефективност.

HUAWEI nova 12s също разполага с отлична система на камерите, включваща 50MP основен сензор, който предоставя невероятна яснота и детайлност на снимките, и 8МР ултраширокъгълен макросензор. При този модел има акцент и върху предната камера, която е 60МР ултраширокоъгълна и осигурява висококачествени селфита в много висока резолюция (до 8960×6720).

Батерията е същата както при HUAWEI nova 12 SE. Цената на HUAWEI nova 12s 256GB е 639,99 лева в брой или 31,59 лева на месец с двугодишен договор за план Total Unlimited 64.99.

Двата смартфона са част от пакета услуги на Yettel „Смартфон вселена", който предлага три години гаранция, вместо стандартните две, възможност за застраховка и ремонт в собствен сертифициран сервиз в случай на повреда.

Като част от кампанията „Месец на здравето", Yettel предлага и редица смарт часовници и безжични слушалки на HUAWEI с 20 лева отстъпка от цената. В селекцията са включени часовниците HUAWEI Watch GT 4 41mm, HUAWEI Watch GT 4 46mm и безжичните слушалки HUAWEI FreeClip.