Боряна Димитрова: Вероятно шансовете да имаме кабинет са по-големи от тези, да нямаме
Секция: Анализи
03 Юли 2024 06:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Боряна Димитрова: Вероятно шансовете да имаме кабинет са по-големи от тези, да нямаме

/КРОСС/ Снощи, в предаването „Лице в лице" по бТВ Боряна Димитрова каза, че вчера за първи път имаме ясна политическа заявка и то при връчването на мандата от президента. „Има яснота какъв кабинет се предлага. Защото почти три седмици не чухме нито една ясна политическа заявка."

Струва ми се ненормално, че вече трета, четвърта година станахме медийни анализатори и едно силно абдикиране на политиците, които да обяснят какво правят, допълни Димитрова. „Вероятно шансовете да имаме кабинет са по-големи от тези да нямаме".

В същото предаване Димитър Аврамов, каза че е възможен величествен провал. „В момента само ГЕРБ и ДПС се харесват и са в малцинство. „И им се ще по втория начин да си осигуряват подкрепа или в режим на постоянни обвинения към тези, които не ги подкрепят. Аз смятам, че е добре за страната ГЕРБ и ДПС да поемат отговорност за правителството и да видим какво ще постигнат. Всеки разговор за следващ избор и следваща криза създава лош публичен климат."

Аз пожелавам утре правителство да има, друг е въпросът, че начинът ще бъде величествено грозен с или без „Величие", допълни Аврамов.