Приложението MyHonda+ с добавени функционалности и за всички електрифицирани модели на марката
Секция: Автомобили
03 Юли 2024 20:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Приложението MyHonda+ с добавени функционалности и за всички електрифицирани модели на марката

/КРОСС/ Honda обяви, че след проведени разговори и консултации със свои клиенти, компанията лансира приложението MyHonda+, което обещава да бъде полезен спътник и удобство за потребителите на всички електрифицирани- хибриди, зареждаеми PHEV хибриди и изцяло електрически, модели на марката.

MyHonda+ дава отдалечен достъп на собствениците на Jazz e:HEV, Civic e:HEV, HR-V e:HEV, e:Ny1, ZR-V e:HEV, CR-V e:HEV и PHEV до виртуално контролно табло, дистанционно управление на част от функциите на колите (климатична и вентилационна система, стартиране/прекратяване на зареждане), локализирани и ограничаване на експлоатацията в зони (geo-fencing).

Друга интересна новост при MyHonda+ е функцията "Дигитален ключ", която е налична за всички модели на марката (без Jazz), която дава възможност на собственика да "клонира" ключа на колата и да го предоставя на до пет други лица за безпроблемна употреба на автомобила.

"Други функционалности на обновеното приложение MyHonda+ включват възможността за изпращане на локация към сателитната навигация, създаване на любими маршрути, както и използването на камера на смартфон при сдвояване с автомобила", казват от Honda".

Приложението MyHonda+ и неговите функционалности са безплатни за собственика, дори и при препродажбата на автомобила, за първите 3 години след първата регистрация, след което ще е необходимо абонамент на достъпна цена.