НДК ще се превърне в сцена на илюзията с шоуто C'est la Magie
Секция: ЛЮБОПИТНО
04 Юли 2024 20:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
НДК ще се превърне в сцена на илюзията с шоуто C'est la Magie Остават броени дни до края на промо билетите за магическото събитие на годината

/КРОСС/ Най-очакваното шоу C'est la Magie идва в България този октомври, като част от европейското турне на петима топ илюзионисти от три континента.

След като покорят публиката в Атина и Белград, Луис де Матос, Дарси Оук, Енцо Уейн, Джеймс Мор и Ю Хо-Джин ще провокират българските зрители с наелектризираща комбинация от умопомрачителна магия и зашеметяващи трикове, част от които ще бъдат представени за първи път пред публика на живо.

В продължение на 3 дни любителите на илюзията и онези, които не вярват в нея, ще станат свидетели на удивителен спектакъл, в който се преплитат различните стилове и несравним талант на най-популярните световни илюзионисти.

От сцената в Зала 1 на НДК те ще изпълнят високотехнологични и иновативни трикове, левитация, невъзможна телепортация и предизвикателни дръзки измъквания.

„Умните" технологии и изкуственият интелект също намират място в спектакъла, а майсторите на илюзията загатват, че в избран момент именно публиката става основна част от магията.

Подгответе се за едно незабравимо магическо изживяване, в което отблизо ще видите най-впечатляващите и хипнотизиращи трикове, които ще ви удивят и буквално ще ви накарат да повярвате в невъзможното.
Приготовленията за спектакъла вече са в ход, тъй като е необходима сериозна техническа подготовка, а сред дългия списък с изисквания за продукцията са позициониране на специфично оборудване и механизъм за вкарване на хеликоптер на сцената в залата.

За иновативните визуални ефекти на сцената се грижи екип от над 100 човека, но едва единици от тях са посветени в механиката на фокусите, а самите трикове знаят единствено магьосниците.

C'est la Magie ще се излъчва на три екрана в залата, а дублажът на български език ще превърне представлението в удоволствие за най-малките и най-възрастните. Организаторите обещават и възможности за среща с илюзионистите, наред с още изненади.

Макар и да остават месеци до магическата кулминация C'est la Magie, интересът към шоуто е значителен - над 5000 български фенове на магията взеха своите билети само в първите 24 часа от старта на продажбите, а остават броени дни до края на промо билетите на най-добри цени.

Билети могат да бъдат закупени чрез www.clmagie.bg или в мрежата на Easy Pay в страната.