Старт на продажбите на най-технологичната Panda до момента
Секция: Автомобили
04 Юли 2024 20:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Старт на продажбите на най-технологичната Panda до момента

/КРОСС/ Fiat обяви, че компанията вече приема заявки за закупуването на най-технологичната Panda в цялата 44-годишна и с 8 000 000 продадени екземпляра история на легендарния модел.

Обновената версия на Panda идва с редица нови за модела технологични решения, които обещават не само значително по-високо ниво на активна безопасност, но и допълнителен комфорт.

Основните акценти при модела, наличен във вариант 1.0 Hybrid със 70 конски сили, и в две нива на оборудване- базова и Pandina, са свързани с новите системи за подпомагане на управлението, нов волан, нов дигитален инструментален панел и други.

В оборудването на Panda вече могат да бъдат открити система за автоматично задействане на спирачната система в случай на опасност, система за следване на пътното платно с предупреждение при неволно пресичане на осевата линия, система за разпознаване на пътните знаци, система за регистриране на умора при водача, круз контрол, автоматични светлини и други.

Новият инструментален панел на Fiat Panda е 7-инчов с избор между три интерфейса, който може да бъде комбиниран с нов 7-инчов централен чувствителен на допир екран на инфо-комуникационната и мултимедийна система.