Играта „Петък с Yettel” вече се провежда в рамките на три дни и дава още повече възможности за награди
Секция: Технологии
05 Юли 2024 15:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Играта „Петък с Yettel” вече се провежда в рамките на три дни и дава още повече възможности за награди

/КРОСС/ Седмичната игра в приложението на Yettel вече има нов формат и дава възможност на клиентите на оператора да печелят награди в рамките на три дни - петък, събота и неделя. Освен по-големия шанс за намаление на продукти на Yettel и на неговите партньори, играта 3 дни „Петък с Yettel" дава възможност на потребителите да участват и за технологични подаръци като смартфони, таблети, телевизори, електрически скутери, кафе машини и уреди за здравословно готвене.

Изненадите очакват клиентите на Yettel, които влязат в приложението във всеки петък, събота и неделя през юли и август и изтрият дигиталната скреч карта в секцията „3 дни Петък с Yettel", за да получат някоя от следните награди: промокод за технологична изненада, намаление за различни предложения от партньорите на оператора, отстъпки за устройства от Yettel и 1000MB, 2000MB и 5000MB мобилен интернет на максимална скорост.

Новата игра дава шанс на потребителите да спечелят технологични изненади от Yettel. Сред тях са смартфон iPhone 15 128GB, таблет Samsung Tab A9+ 5G, смарт телевизор LG 43 4K UHD (43UR781C), електрически скутер Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen), кафе машина Philips EP2331/10 и уред за здравословно готвене Philips Airfryer HD9252/90.

Играта предлага и широк избор от намаления при партньори на оператора. Потребителите на приложението могат да участват за 10% отстъпка за онлайн резервации в СПА ризорт „Св. Иван Рилски" в Банско, ваканционно селище „Санта Марина" и хотел „Вива Маре Бийч" в Созопол. Освен тях клиентите на Yettel могат да играят и за 10% намаление за Top Rent a Car.

Феновете на модата могат да се подготвят за летните пътувания с 15% намаление на всички дрехи, обувки и аксесоари от Fashion Days при поръчка с минимална сума от 60 лева и 10% отстъпка за всички ненамалени дрехи и обувки на Intersport. През юли и август приложението на Yettel предлага много изненади и за любителите на козметиката - 15% отстъпка от летните тематични кутии на Pick N Dazzle и 20% намаление на всички пълноразмерни продукти oт следните серии на Biotrade: ODOREX, PURE SKIN, MELABEL, KERATOLIN, REPELEX & CALMAX.

Клиентите на Yettel ще могат да играят и за 10% отстъпка от ненамалените продукти от секция „Майка и бебе" на Ozone.bg и 20% намаление при поръчка на продукти във физическите магазини на Vision Express.

Приложението на Yettel дава възможност и за допълнителни отстъпки за закупуването на устройство от оператора. През всеки петък, събота и неделя на юли и август потребителите могат да играят за 35% намаление от цената на HMD Pulse Pro 128GB, 25% за HONOR X8b 256GB, 30% за смарт часовника Riversong Motive 6C Pro, 20% за Samsung Galaxy Fit3 и 25% за безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds 6i.