Турнето на Лили Иванова тази вечер гостува в Летния театър на Бургас
Секция: Шоубизнес
06 Юли 2024 14:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Турнето на Лили Иванова тази вечер гостува в Летния театър на Бургас

/КРОСС/ След като в петък накара варненската публика да скандира "Лили, обичаме те!", Лили Иванова излиза тази вечер пред своите почитатели в Летния театър на Бургас. Преди броени дни в социалните мрежи от екипа ѝ обявиха, че капацитетът на локацията е разпродаден, което означава, че в морския град певицата ще посрещнат близо 2000 души публика.

Концертът е част от националното турне, което тя осъществява с музиканти от LI Orchestra: Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и трио LaTiDa.

Според обявената от нейния екип информация тази година в програмата си Лили Иванова включва няколко нови песни, както и любимите за нейните почитатели композиции с нови аранжименти, които разнообразяват и обновяват репертоара.

При последния си концерт в Бургас през 2023 г. певицата заяви, че е щастлива да е в града, в който е роден композиторът Тончо Русев, а публиката я посрещна и изпрати на крака и с нестихващи аплодисменти.

След Бургас турнето ще продължи на 12 септември в Пловдив. След това то ще има спирки още в: Стара Загора - на 14 септември, в Плевен - на 16 септември, в Смолян - на 12 октомври, в Кърджали - на 13 октомври, в Пазарджик - на 15 октомври, във Враца - на 18 октомври, Перник - 19 октомври, в Панагюрище - на 14 ноември, в Кюстендил - на 18 ноември, в Сандански - на 20 ноември.

Финал на турнето, на което Българска телеграфна агенция е медиен партньор, ще постави концерт в "Арена София" на 14 декември.