Хайри Садъков, ДПС: Посланието на д-р Доган ще зададе посоката както за ДПС, така и за България
Секция: ПОЛИТИКА
11 Юли 2024 06:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хайри Садъков, ДПС: Посланието на д-р Доган ще зададе посоката както за ДПС, така и за България В ДПС няма тема за лидерството – д-р Ахмед Доган е създателят и идеологът на нашата партия

/КРОСС/ Снощи, в предаването „Още от деня" по БНТ Хайри Садъков, каза че са били по покана на Доган в резиденцията му. „По покана на д-р Доган, народните представители, които се отзовахме на неговия призив за начина на гласуване в пленарна зала, бяхме в Росенец. Срещата ни с д-р Доган бе с цел да се изясни ситуацията в страната и във вътрешнопартиен план."

Садъков допълни, че заедно с колегите си са запознали Почетния председател на ДПС със ситуацията в партията, а именно, че колективните органи са променили характера си на функциониране и е необходимо да заседават, за да се чува мнението на всички. Садъков сподели, че Почетният председател на ДПС е изказал своята тревога от случващото се.

Народният представител подчерта, че ДПС е партия на 34 години и още от създаването си има установени принципи, които години наред се спазват и те не би трябвало да се променят.

Садъков увери, че в редиците на ДПС няма тема за лидерството - д-р Ахмед Доган е създателят и идеологът на ДПС!

„Очакваме посланието на д-р Доган - то ще зададе посоката както за ДПС, така и за България."