Костадин Костадинов: България не е еднолична фирма, управлявана от министър-председателя и под външно влияние
Секция: Коментари
12 Юли 2024 18:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов: България не е еднолична фирма, управлявана от министър-председателя и под външно влияние "Възраждане" иска изслушване на Главчев за така наречения военен Шенген

/КРОСС/ Във връзка с новина в медиите, че България е подписала военен Шенген - бързо придвижване на войски през България, "Възраждане" иска изслушване на министър - председателя в Народното събрание.

"Министерски съвет не оповести позицията на България за срещата във Вашингтон, което е абсолютно недопустимо. След провеждането ѝ става ясно, че българският министър-председател е подписал нещо, което не е минало за съгласуване през Народното събрание. И тъй като българската държава не е еднолична фирма, която се управлява от министър-председателя и под външно влияние, изискваме информация веднага, какво е подписал той като представител на страната ни и в какво точно въвлича България. Превръщането на страната ни в кръстопът на преминаване на всякакви войски и в различни посоки я превръща не просто в опасно и несигурно място, а във военен полигон. Да дойде в парламента министър-председателят, за да обясни незабавно.", се казва в позицията на "Възраждане" .