Пожар и в мол в Пловдив
Секция: БЪЛГАРИЯ
15 Юли 2024 20:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Пожар и в мол в Пловдив

/КРОСС/ Пожар в огромен търговски център в Пловдив наложи евакуацията на голям брой гости на комплекса. Сигналът за случая е подаден малко след 18 ч. на тел 112. Огънят е тръгнал след късо съединяване в електрическо табло на ресторант, който се намира на втория етаж в обекта. Няма потърпевши чиновници и клиенти на мола, увериха за Българска национална телевизия от Пловдивската полиция.

Клиентите са усетили задимяване и миризма на обгоряло. Те са били неотложно изведени на открито - след включването на алармите. Организацията от страна на комплекса е била бърза и съответна и е предотвратила обстановка на суматоха, описаха част от евакуираните. Дошлите на място пожарникари стремително са се справили със обстановката и пожарът бързо е сподавен.

В момента се прецизират вредите в заведението. Но по първична информация те не са огромни. Заради случая за малко се е наложило спиране на електрозахранването. Причините за случилото се са в развой на изясняване Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в Намерете ни в