Yettel и Nula.bg с престижно отличие за иновативната платформа за управление на бизнес финанси Smart Accounts
Секция: Технологии
16 Юли 2024 10:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel и Nula.bg с престижно отличие за иновативната платформа за управление на бизнес финанси Smart Accounts

/КРОСС/ Облачно базираната платформа за управление на бизнес финанси и счетоводство Smart Accounts, създадена и разпространявана в партньорство между Nula.bg и Yettel, бе отличена с трето място в категория “Иновативен продукт” в десетото юбилейно издание на b2b Media Awards 2024.

Smart Accounts е интуитивен софтуер с нов, 360-градусов подход в обслужването на финансовите и счетоводни нужди на бизнеса, с лесен онлайн достъп отвсякъде и с най-високо ниво на защита, който бе представен на пазара през м. февруари тази година. Услугата дава решения за най-честите предизвикателства, с които бизнесите се сблъскват при управление на своите финанси и счетоводство, като предлага пълно автоматизиране на работните процеси, сътрудничи при управление на време и средства и улеснява времеемката ръчна обработка на големи обеми важни документи.

Smart Accounts предлага функции като фактуриране, счетоводство, управление на човешките ресурси и склад, използвайки модерни AI технологии за оптимизация на процесите, което дигитализира над 95% от документооборота. Софтуерът включва интелигентни инструменти за периодично издаване на персонализирани електронни фактури, автоматизирано категоризиране на приходни и разходни транзакции, изчисляване на данъчни задължения и подготовка на финансови отчети.

С помощта на AI и технологията OCR (Optical Character Recognition), платформата значително подобрява обработката на фактури, намалява ръчния труд и минимизира възможностите за грешки. Най-ценната функция е възможността за свързване с банкови сметки за проследяване на парични потоци, автоматично извличане на транзакции и управление на персонал и заплати.

Достъпът до услугата Smart Accounts e изцяло онлайн през компютър, смартфон или таблет, без необходимост от инсталация на софтуер на устройството, и е с осигурена 24/7 техническа поддръжка. Разнообразните функции на платформата са обособени в шест тематични модула и четири абонаментни плана, от които бизнес клиентите могат да изберат най-подходящите за тях.

Конкурсът b2b Media Awards отличава най-добрите и устойчиви компании и лидери за прилагането на иновативни и ефективни стратегии, продукти и услуги. През годините Yettel е получавал редица отличия, сред които и награда в категориите „Технологична иновация на годината“ и „Мобилна иновация“ за своето иновативно приложение за дигитализация на HR процесите Digital Office, което телекомът ползва както вътрешно, така и предлага на своите бизнес клиенти.