MANOWAR идват на Midalidare Rock in the Wine Valley 2025
Секция: Шоубизнес
16 Юли 2024 12:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
MANOWAR идват на Midalidare Rock in the Wine Valley 2025

/КРОСС/ MANOWAR се завръщат в България! Те ще бъдат хедлайнер в първия ден на Midalidare Rock In The Wine Valley 2025, на 11 юли, петък. Новината бе обявена в края на първата концертна вечер от тазгодишния фестивал. „Специалният повод отбелязва дългоочакваното пето завръщане на MANOWAR в страната и това ще бъде най-голямата ни продукция в България досега“, споделят от групата. MANOWAR подготвят ексклузивно шоу в чест на несравнимата лоялност на българските Manowarriors.

Това ще бъде вечер на легендарни и вдъхновяващи метъл химни, изпълнена с несравнима енергия и най-вече с единството на Manowarriors, което превръща всяко изпълнение на MANOWAR в незабравимо събитие. Празнувайки 45-ата годишнина от основаването си, MANOWAR ще тръгнат на турнето „Blood of Our Enemies Tour 2025“, с което ще отпразнуват съответно албумите „Hail To England“ и „The Sign Of The Hammer 2024“, както и ще представят допълнителни любими песни на феновете от огромната си кариера, разгърнати в чисто нова сценична продукция. 

„От първия път, когато дойдохме тук през 2007 г., ние се свързахме с хората в България“, казва басистът на MANOWAR, Joey De Maio. „Невероятната енергия, несравнимата страст и несломимият дух на нашите български фенове показаха на целия свят, че те са сред най-силните и най-добрите ни фенове! Горди сме да поканим всички да се присъединят към нас в красивата обстановка на Midalidare Estate и да отпразнуват заедно с нас върховната сила и мощ на истинския метъл!" Тридневните билети за Midalidare Rock In The Wine Valley са вече в продажба. Ограничено количество еднодневни билети ще бъдат пуснати в началото на 2025-а година.