„Открий театъра“ – кампания по случай 120 години от основаването на Народния театър
Секция: КУЛТУРА
16 Юли 2024 17:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Открий театъра“ – кампания по случай 120 години от основаването на Народния театър

/КРОСС/ Народният театър стартира своята лятна кампания „Открий театъра", обвързана със 120-годишнината от неговото основаване, както и с откриването на предстоящия театрален сезон.

В рамките на почивните за театъра летни месеци - юли и август, на различни локации в София ще бъдат поставени QR кодове, които отвеждат до онлайн анкета. Попълнилите анкетата ще участват в томбола, благодарение на която в началото на сезон 2024/2025 ще бъдат изтеглени 120 победители, които ще получат безплатен билет за спектакъл по избор, както и възможността да закупят втори билет с 10 лв. отстъпка.

QR кодовете ще бъдат разположени на локации, свързани с ключови за историята на Народния театър личности и събития - домовете на хора като патрона на театъра или първия български професионален сценограф. Подсказки за тези локации ще бъдат споделяни периодично в каналите за комуникация на театъра, така че участниците да могат лесно да ги „открият".

Кампанията ще продължи до края на август, а 120-те победители ще бъдат изтеглени на 10 септември, когато е и откриването на новия театрален сезон. Повече за кампанията можете да научите тук: https://nationaltheatre.bg/bg/za-nas/otkrii-teatra