SOFIA SUMMER FESТ UNDERGROUND отваря врати на 19-и август в “Чистилището”
Секция: КУЛТУРА
17 Юли 2024 18:52
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SOFIA SUMMER FESТ UNDERGROUND отваря врати на 19-и август в “Чистилището” Нова локация, интересни събития и култура на открито продължават петото издание на културния фестивал на София

/КРОСС/ След края на Sofia Summer Fest 2024 в Южен парк 2 на 18 август, любимият фестивал за култура на открито продължава с Underground Edition в "Чистилището". Втората част от фестивала ще покаже още много концерти, театрални постановки, stand-up комедии и прожекции под открито небе, а домакин е клуб "Чистилището" на ул. Индустриална 7, на минути от идеалния центъра на града.

Sofia Summer Fest Underground ще запази свежия летен облик на събитието и ще предостави на столичани и гостите на София разнообразна културна програма в рамките на още един месец. На откритата сцена ще излязат любими български певци, музиканти, актьори и комедианти, които ще превърнат август и септември в истински празник за всички в града.

"Радваме се, че успяхме да намерим най-страхотния начин, за да продължим фестивала и тази година в пълния му вид. "Чистилището" е изключително място, на което вече са правени редица концерти, изложби и различни събития и сме убедени, че хилядите почитатели на фестивала и културния живот, ще останат доволни. Постaрали сме се програмата да е много разнообразна и съвсем скоро ще я обявим", сподели Борислав Чучков, програмен директор на Sofia Summer Fest.

В "Чистилището" ще има голяма сцена с над 400 седящи места, а барът ще предложи на гостите разнообразни освежаващи напитки и вкусно хапване. Локацията е на пешеходно разстояние от храм паметник "Александър Невски", паметника "Левски" и други точки в идеалния център на столицата. Лесно достъпно е и с градски транспорт - автобусни линии 79 и 213, тролейбуси - 8 и 11, трамвай 18, а най-близките станции до метрото са "Лъвов мост" и "Централна гара".

Пълната програма на фестивала и информация за събитията:
http://sofiasummerfest.bg