Екатерина Михайлова: Има връзка между това, което става в политиката и пожарите в страната
Секция: Коментари
18 Юли 2024 06:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Екатерина Михайлова: Има връзка между това, което става в политиката и пожарите в страната

/КРОСС/ Снощи, в предаването „Още от деня" по БНТ Екатерина Михайлова, каза че има връзка между това, което става в политиката и пожарите в страната. „Когато говорим държавата, тя както е абстрактно понятие, така и не е. За това има съответни органи, които в продължение на месеци и години са в състояние на безтегловност, няма нужда да се изненадваме, че не всеки път има добра координация, че нещо не сработва. Така ще е, когато нямаме стабилно правителство с всичките му разклонения надолу".

Относно невъзможността да се обединят политическите партии, Михайлова каза, че ние сме минали през тежки периоди и все пак е намирала начин политическите сили да говорят помежду си и да намират решения. „Нека да не се страхуват, разбирам че са в тежка ситуация. В този смисъл тази декларация аз я разглеждам като позитивен факт, защото все пак започна един разговор. Този разговор се надявам да продължи в следващия парламент, да не бъде толкова ожесточен разговорът. Нека да не бъдат като на война".

Това, че отиват на избори партиите, накрая пак ще трябва да започнат разговори и то разговори за това, от което има нужда държавата - управление и закони, категорична е Михайлова.