CITY Radio&TV среща лично фен с Ед Шийрън на живо в София
Секция: Шоубизнес
24 Юли 2024 19:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
CITY Radio&TV среща лично фен с Ед Шийрън на живо в София

/КРОСС/ CITY Radio&TV ще срещне лично фен с глобалната поп звезда ED SHEERAN на живо в София и ще предостави уникална възможност на слушателите и зрителите на медията да изживеят концерта на ED SHEERAN част от  „+ - = ÷ x" Mathematics Tour на 31 август, на стадион „Васил Левски".

CITY Radio&TV се затвърди като медията с най-атрактивните награди, които поднася на феновете си. Тази година любимото радио и телевизия връчи билет и възможност на почитетател да види на живо световната поп изпълнителка DUA LIPA в Берлин. Последователи на CITY станаха част от европейското турне на k-pop сензацията BTS в Париж преди по-малко от пет години.

От днес всеки слушател и зрител на CITY Radio&TV  има възможност да участва в играта за билет за двама и лична среща с ED SHEERAN - първият британски изпълнител, който получава наградата Gold BRIT Billion Award, с повече от 10 милиарда стриймвания само в Обединеното кралство.

Как да участваш в играта:

Всеки ден в ефира на CITY Radio&TV  ще се излъчват песни на ED SHEERAN, за да се включиш в играта, трябва да се регистрираш във формата за участие по-долу като попълниш час и минути на излъчване на песента и да посочиш, къде е излъчена - по CITY Radio или CITY TV. 

Можеш да участваш неограничен брой пъти, като регистрираш всяка песен на ED SHEERAN, която чуеш в ефира на CITY Radio&TV.

Играта продължава до 12 август. Тогава ще обявим името на късметлията, който ще спечели 1 двоен билет + лична среща с ED SHEERAN и ще стане част от концерта му на 31 август в София.

Повече подробности за играта ще намерите в официалния сайт - city.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.  

Играта се провежда със съдействието на Орфей Мюзик.