Надежда Йорданова: Пеевски ни представи една подробна биографична справка за професионалния му път
Секция: Коментари
26 Юли 2024 06:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Надежда Йорданова: Пеевски ни представи една подробна биографична справка за професионалния му път

/КРОСС/ Снощи, в предаването „Лице в лице" по БТВ Надежда Йорданова каза, че днес Комисията за Пепи Еврото е провела заседание. „Нап редходното заседание колегите от ГЕРБ и ДПС бяха счупили кворума. Началото започна с включване на Пеевски, който преди приемането на дневния ред направи поредица от изявления. Това не беше изслушване по същество, той само направи изявление. Комисията прие решение да го изслуша."

Пеевски ни представи една подробна биографична справка за професионалния му път, обясни Йорданова. „Той не отговори какви са неговите взаимоотношения върху определени прокурори, във връзка с сигналите, по които е образувано делото КТБ, където знаем, че Пеевски дори не е разпитан. В тази поредица има данни, че Петьо Петров Еврото е намесен, че прокурор Димитър Петров е намесен и това са все въпроси, на които трябва да се отговори".

Периодично чуваме за паралелното правосъдие и покрай Красьо Черния, покрай „гнилите ябълки", заяви Йорданова. „Дали има или няма паралелно правосъдие аз в момента не знам, но самият факт, че на всички въпроси ние нямаме нито един убедителен институционален орган било с повдигнати обвинения и влезли присъди, за нито един от тези случаи няма нищо".