Бойко Борисов: Ако някой трябва да укорява кмета на Елин Пелин, това са хората, които живеят там
Секция: Коментари
26 Юли 2024 11:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бойко Борисов: Ако някой трябва да укорява кмета на Елин Пелин, това са хората, които живеят там „Единственото, което е важно в момента, е да се ограничи да няма пострадали жители", заяви той

/КРОСС/ „Кметовете се избират от хората. Ако някой трябва да укорява градоначалника на Елин Пелин, това са гражданите, а не аз". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно поведението на кмета на Елин Пелин Ивайло Симеонов.

„Единственото, което е важно в момента, е да се ограничи да няма пострадали жители от околните места, да се запази животът на пожарникарите. Едно време в такива случаи пожарникарите веднага ни вкарваха вътре в пожара, който оцелее - оцелее", допълни Борисов.

Вчера кметът разкритикува съобщението, изпратено от BG-ALERT, за незабавна евакуация на населението. „Не знаем как се получи липсата на координация с кризисния щаб. Аз като кмет съм председател на кризисния щаб и попитах всички полицаи и пожарникари, но никой не ми каза кой е издал тази команда. Създаде се страшен хаос и смут в обществото", каза Симеонов в четвъртък.

Източник:БГНЕС