SOFTONE представя своите нови решения SOFTONE HRMS и SOFTONE myWorkplace
Секция: Технологии
26 Юли 2024 15:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
SOFTONE представя своите нови решения SOFTONE HRMS и SOFTONE myWorkplace Усилване на дигиталната трансформация в управлението на човешките ресурси

/КРОСС/ SOFTONE Bulgaria с гордост представя своите нови решенията SOFTONE HRMS и SOFTONE myWorkplace, като следва дългогодишната си традиция да лансира иновативни продукти и услуги. Напълно съобразени с основните принципи и ценности на SOFTONE - иновация, леснота и надеждност, тези нови инструменти обуславят ефективността на работното място и ангажираността на служителите, превръщайки дигиталната трансформация в безпроблемен процес за всеки бизнес, независимо от неговия размер и вид индустрията.

SOFTONE HRMS (система за управление на човешките ресурси) и SOFTONE myWorkplace предлагат цялостни решения за справяне с предизвикателствата на съвременния HR мениджмънт. Тези платформи рационализират комуникацията, позволяват достъп до данни в реално време и автоматизират процесите, като значително повишават цялостната ефективност. Чрез автоматизиране на рутинните задачи, те намаляват административната тежест, позволявайки на служителите да обработват заявките си по електронен път и свеждат до минимум необходимостта от директна намеса на отдел „Човешки ресурси". Заедно тези платформи осигуряват интегриран подход за оптимизиране на HR процесите и подобряване на комуникацията на работното място.

SOFTONE HRMS гарантира, че отделите по човешки ресурси имат сигурен и незабавен достъп до точна информация, като им дава възможност бързо да вземат информирани решения. Платформата предлага 24/7 работа на всяко устройство, включително компютри, таблети и мобилни телефони, като гарантира, че HR функционалностите са винаги достъпни. SOFTONE HRMS включва интегрирано работно досие за цялостно управление на данни, квалификации, умения и представяне на всеки служител. Системата подпомага всички видове оценки на ефективността и процеси по получаване на обратна връзка, както и проследяване в реално време на заявките за различни видове отсъствия и одобренията. Освен това SOFTONE HRMS предоставя подробно проследяване на програми за обучение, семинари и задължителни дати за преквалификация, както и инструменти за управление на набирането на персонал за ускоряване на процесите на наемане. Иновативните облачни решения осигуряват мобилност и лесна интеграция с други приложения.

SOFTONE myWorkplace е съвременна платформа за ангажиране на служителите, която предлага актуализации в реално време за фирмени новини, политики и индивидуални задачи. Той осигурява директен достъп до работните графици, позволявайки на служителите да ги преглеждат и управляват директно. Автоматизираните известия улесняват безпроблемната комуникация, като гарантират, че служителите винаги са информирани за важни актуализации. Платформата включва и self-service функционалности за служителите, които им позволяват да обработват заявки по електронен път и намаляват административното натоварване на отделите по човешки ресурси.

Интеграцията между SOFTONE HRMS и SOFTONE myWorkplace предоставя унифицирана платформа за управление на човешките ресурси и ангажираност на служителите, автоматизиране на задачи като заявки за отпуск, проследяване на присъствието и актуализации на заплатите, което води до повишена ефективност. Достъпът до данни в реално време дава възможност на мениджърите да използват различни метрики, за взимане на информирани решения, докато гъвкавите модели на работа поддържат дистанционно и адаптивно планиране. Тези решения насърчават непрекъснатата обратна връзка и оценка, както и растежа и развитието на служителите, а тяхната мащабируемост гарантира лесно внедряване и разширяване.

Тъй като българският бизнес разбира нуждата от дигиталната трансформация на своите HR процеси, внедряването на усъвършенствани решения ще революционизира ангажираността и представянето на служителите и ще повиши цялостната производителност. Внедрявайки иновативни технологии и използвайки опита, натрупан от доказано успешни интеграции, SOFTONE HRMS и SOFTONE myWorkplace допълнително оптимизират HR дейностите. Мощните им възможности могат да бъдат използвани през всяко устройство, спомагайки бизнес иновациите в организациите и тяхната адаптивност.