Откриването на Олимпийските игри - езическа кочина
Секция: Коментари
27 Юли 2024 11:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Откриването на Олимпийските игри - езическа кочина

/КРОСС/ Виждал съм с очите си два гей парада - първия такъв в София през 2008-ма, когато ни изпоарестуваха в 4-то РПУ за възпрепятстването му, и един в Рим през 2018-та, когато с жена ми бяхме на екскурзия и ни засече близо до Колизеума, коментира Кристиян Шкварек във Фейсбук.

Ама такъв гей парад, като вчерашното откриване на Олимпийските игри в Париж не съм виждал. "София Прайд" е като монашеско литийно шествие в сравнение с това вчера. Мина се по целия комсомолски конспект на текущата политическа идеология - от трансове, през жена правеща тройка с двама доста женствени мъже, открита гавра с "тайната вечеря" на Христос, та до цяло "драг шоу" на подиум. Жената, прокарала абортите във Франция, беше издигната като буквална светица под формата на златна статуя и под звуците на тържествен химн. Всеки втори мъж беше гей или африканец, а всеки трети - гей африканец.

Абсолютно нищо учудващо от града, в който почти всички гласуват за буквални гей-ислямо-комунисти на изборите. Над хиляда години Франция беше "най-голямата дъщеря на църквата" и като такава създаде изумителна и прекрасна култура, която обогатява света и до ден днешен. Сега създава гей-ислямо-комунизъм, както самата тя се опита по възможно най-директен начин да ви го каже и покаже вчера. Ако вас ви дразни или отвращава това, то аз съм католик и ме боли десет пъти повече от факта в каква езическа кочина превръщат това, което считам и в кръвта си за моя цивилизация, исторически и духовен ареал.