Община Етрополе и Фондация „Искам бебе“ подписаха меморандум за сътрудничество и партньорство: Фокус върху демографското развитие и подкрепата за жителите
Секция: БЪЛГАРИЯ
30 Юли 2024 15:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Община Етрополе и Фондация „Искам бебе“ подписаха меморандум за сътрудничество и партньорство: Фокус върху демографското развитие и подкрепата за жителите

/КРОСС/ Кметът на Община Етрополе инж. Владимир Александров подписа меморандум за сътрудничество с основателя на Фондация „Искам бебе" Радина Велчева, който отбелязва началото на съвместни усилия за подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми в общината. На срещата присъстваха и заместник-кметът Катя Симеонова, Валентин Стоянов - координатор проекти на фондацията, представители на медиите и служители на общинска администрация.

Демографското развитие - ключов приоритет за кмета на Етрополе

Кметът инж. Владимир Александров подчерта, че демографското развитие е от изключителна важност за бъдещето на община Етрополе.

„Ние сме ангажирани да осигурим необходимата подкрепа на всички наши жители, особено на семействата, които се борят с репродуктивни проблеми. Подписването на този меморандум е важна стъпка към подобряване на демографската ситуация в нашия регион и към създаването на благоприятна среда за отглеждане на деца," заяви още той.

Радина Велчева, основател на Фондация „Искам бебе", подчерта, че сътрудничеството с Община Етрополе е важна стъпка към разширяване на дейността на фондацията и достигане до повече семейства в нужда.
„Нашата мисия е да подкрепяме семейства с репродуктивни проблеми и да им предоставим необходимата помощ и информация. Сътрудничеството с Община Етрополе ще ни позволи да разширим обхвата на нашата дейност и да помогнем на още повече хора," сподели тя.

Подписването на меморандума между Община Етрополе и Фондация „Искам бебе" е важна стъпка към подобряване на репродуктивното здраве в региона. Сътрудничеството между двете страни ще предостави необходимата подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми и ще им помогне да постигнат мечтата си за дете.

Заместник-кметът Катя Симеонова подчерта значението на подкрепата за всички жители на общината.

„Община Етрополе винаги е поставяла хората на първо място. Подписването на този меморандум е още един начин да покажем нашата ангажираност към благополучието на жителите ни. Ще продължим да работим усилено, за да осигурим необходимата помощ и подкрепа на всички, които се нуждаят от нея," заяви тя.