Гарабитов: Най-лесната и полезна гимнастика сутрин е да клекнете 25 пъти
Секция: Здраве
06 Август 2024 13:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Гарабитов: Най-лесната и полезна гимнастика сутрин е да клекнете 25 пъти Всеки месец правете пречистване на организма, съветва прочутият лечител, върнал към нормален живот стотици

/КРОСС/ Деца и възрастни се разболяват десетки пъти в повече от преди 30 години. Тъжната констатация прави известният лечител Иван Гарабитов, върнал към нормален живот стотици хора със своята единствена в света методика за здравословно отслабване и подмладяване.

Гарабитов посочва причините: напрежението, водещо до стрес и депресия е стократно повече. Ядем ГМО храни, които реално не се храносмилат добре. Застоелият начин на живот също ни убива. Няма ли движение, няма вибрация, няма ли вибрация животът се скъсява и свършва.
Трябва да поддържаме храма на нашата душа - тялото, категоричен е Гарабитов. А това всеки може да направи и вкъщи. Необходими са само 10 минути на ден! Още като станете най-лесната гимнастика е да клекнете 25 пъти. След това лечителят предлага 2-3 упражнения за сутрешно раздвижване. Така за 10 минути организмът е готов да посрещне предизвикателствата на напрегнатото ни ежедневие. Не забравяйте да дишате правилно, припомня Иван.

Важно е и поне веднъж в месеца да изчистим тялото от натрупаните токсини. Докато от векове хората постят през 4-5 месеца и така разтоварват организма от отровите, сега, заради посочените по-горе причини, е необходимо това да е по-често, категоричен е лечителят. Най-лесният и вкусен начин за изчистване на клетъчно ниво на тялото е приемът на два сиропа - натурален швейцарски дървесен и „Дар от Гарабитов". Комбинирането им в една напитка води до бързо изхвърляне на отровите в рамките на 3-4 дни. Учени от БАН доказаха, че създаденият от Гарабитов натурален сироп /уникална смес от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед/ детоксикира организма, балансира жизнените функции и подобрява жизнеността. Ефектът се засилва, когато се приема в комбинация с швейцарски дървесен сироп, произвеждан от 50 години и разпространяван в над 130 страни. Той е разработен с цел прeчистване на организма, отслабване и подмладяване. Двете напитки в една са вкусна течна храна - питателна, енергизираща, с която бързо се постига желаният ефект. Коктейлът от двата сиропа доказано е полезен и за хората с инсулинова резистентност.

А масажи със създадената от немски учени матрично-ритъмна терапия МаРиТе помагат на дамите да блестят на плажа с гладка, а не „портокалова" кожа. МаРиТе разбива целулитните депа, намалява обиколките, стяга и оформя фигурата.

Отдали сме се на материалното, а не на най-голямото съкровище - здравето, казва Гарабитов. Той съветва да работим както за физическото, така и за духовното тяло. Ненапразно световният гуру Шри Чинмой два пъти в седмицата е провеждал медитации в централата на ООН. Неговият ученик Иван Гарабитов води медитация, дихателни и физически упражнения от 2008 г. - от откриването на йога зала „Шри Чинмой" в център „Гарабитов" в Пловдив, както и в София. С медитацията хармонизираме духовното и физическо тяло и удължаваме живота си, убеден е лечителят.

На снимката: Иван Гарабитов доказва, че човек и да е над 70 г. може да поддържа здрав дух в здраво тяло