Костадин Костадинов излиза и призовава на протест в защита на децата
Секция: ПОЛИТИКА
14 Август 2024 07:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов излиза и призовава на протест в защита на децата

/КРОСС/ С публикация в социалната мрежа, Костадин Костадинов - председателят на "Възраждане" съобщи за предстоящ протест. Ето какво написа той:

"Педофилите вече прекалиха! В четвъртък ще протестират за налагане на вето на закона, забраняващ хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. Организирали са се в 18.30 ч. пред президентството - това е картинка от призив за техния протест.

Е, аз също ще изляза на протест! Само че на протест в защита на нормалността, на семейството и на децата! Защото не мога повече да гледам как няколко десетки грантомотивирани стипендианти на "Америка за България" нагло претендират да имат правото да посягат с нечистите си пръсти към телата и душите на децата ни! Крайно време е да покажем, че България е нормална държава, и това никога няма да се промени.

Аз ще изляза също в четвъртък, също в 18.30 ч., само че на триъгълника пред бившия Партиен дом. Ще изляза сам, като гражданин, мъж и баща! Няма да правя партиен протест, защото в тази битка за защита на нормалността нямаме право да се делим. Който мисли като мен, е добре дошъл до мен!

На нетърпимата пропаганда на античовешки идеологии, каквато е джендър-идеологията, трябва да се сложи край, и ще бъде сложен край!", призова Костадин Костадинов.

Той призова още всеки, който ще се присъедини към протеста да сподели написаното от него в социалната мрежа.