Подпалиха автомобил през нощта в столичния квартал „Надежда
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Август 2024 09:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Подпалиха автомобил през нощта в столичния квартал „Надежда

/КРОСС/ Преди дни автомобил е бил подпален през нощта в столичния кв. "Надежда". Собствениците подозират умишлен палеж, а на кадри от охранителни кадри се вижда силует на жена.

На 9 август, около 2:30 часа през нощта, се събудих от силен гръм. Чух мъжки глас, който каза, че гори кола. Видях, че това е моят автомобил и бързо излязох навън. Звъннаха ми полицаи и ме попитаха дали имам газова уредба. Бяха извикали 112. Но нямаше какво да се направи повече. Всичко беше в пламъци. Това разказа в ефира на NOVA „Здравей, България" собственичката на колата Гергана Павлова.

На охранителни камери в далечината се вижда силует. Първоначално решихме, че това е женски силует. Но след това имаме съмнения, че може да е и мъж, защото момчета, които са били по това време на съседен паркинг - са видели мъж, подчерта тя.

По думите й това е умишлен палеж. Не съм конфликтна личност. Нова съм в квартала, в тази част на "Надежда". Нямам спорове, нямам неуредени финансови въпроси. Единственият човек, с който отделя в момента нещо, това е бащата на дъщеря ми, с който сме разделени от две години. По своя инициатива е завел дело за подялба на общ апартамент. В началото на годината започна да иска пари, които той смяташе, че му дължа за обща кола, която придобихме по време на съвместното ни съжителство. Притеснявал ме е многократно на работното ми място с искане за пари, заяви тя.