Костадин Костадинов: Смазахме джендър идеологията в България
Секция: ПОЛИТИКА
15 Август 2024 19:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Костадин Костадинов: Смазахме джендър идеологията в България

/КРОСС/ Законът на „Възраждане" за забрана на ЛГБТ пропагандата беше окончателно приет. В негова защита застанаха Българската православна църква, както и десетки граждански организации, които вчера присъстваха на изслушването на смесеното заседание на Комисиите по въпросите за младежта и спорта и Комисия по демографската политика, децата и семейството.

„Смазахме джендър идеологията в България, това е голяма победа на „Възраждане". В интерес на истината бях подценил тази зараза. Американското посолство финансира хомосексуална пропаганда на децата ни в училищата. Обучавали са лекари и учители как да работят с ЛГБТ хора и с детската ЛГБТ общност. Искам да попитам - къде в закона е регламентирано наименование детска ЛГБТ общност? Те вече говорят за гей деца... Няма никаква общност, извън семейната и само техните родители до 18 годишна възраст на децата могат да решават.

Радвам се, че на всички НПО-та, финансирани от Америка за България, им отнехме работната среда. Те в момента се опитват да го изкарат, че е закон на омразата и забрана на ЛГБТ хората - никой нищо не ви забранява, освен че не искаме с нечистите си ръце да сеете гнусната си пропаганда върху децата ни, които посещават училища и детски градини.", каза Костадин Костадинов във видеообръщение в социалните мрежи.

Припомняме, че на вчерашното изслушване в Комисията той сподели за откровена заплаха, записана от една от организациите - Български фонд за жените. От НПО-то са заявили, че заради този закон ще има санкции, които България ще плаща. „Кой реши, че ще има санкции? Но очевидно е, че тук вече влизаме в режим на санкции. Ето в този случай ние виждаме, че става въпрос за вече започнала фаза на не скрит натиск.", каза Костадинов.

Той допълни, че Американското посолство, за съжаление, няма да спре с джендър пропагандата.
„Ще ги смачкаме, защото децата трябва да растат като деца, под опеката единствено на своите родители. Това е естествения ход на човешката история.", каза в заключение председателят на „Възраждане" във видеообръщение в страницата му в социалната мрежа Фейсбук.