Тежка катастрофа с линейка в Асеновград, четирима са пострадали
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Август 2024 10:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тежка катастрофа с линейка в Асеновград, четирима са пострадали

/КРОСС/ Тежка катастрофа с линейка е станала в центъра на Асеновград в нощта срещу събота. Четирима души са пострадали. Инцидентът е станал на оживеното кръстовище до автогарата в града. По предварителна информация медицинският автомобил е бързал за спешен случай. Бил е с включен светлинен сигнал, когато на кръстовището е блъснат от лек автомобил. Вследствие на удара линейката се обръща и се влачи няколко метра по шосето. В нея са пътували лекар, медицински брат и шофьор. Според разказа на очевидци сериозно пострадал е докторът. Лекият автовобил е бил управляван от жена, която е пътувала сама. Полицията изяснява причините, довели до тежкия инцидент.

„Линейката е отивала на адрес.Чухме силен трясък, и изтичахме да видим какво можем да направим. Момчетата от съседния блок са дошли преди нас, счупили са прозорците и са извадили тримата души отвътре", разказа очевидецът Иван Пачеджиев.

„Главният доктор на Асеновградската болница е пострадал. Има контузии на челото, дясната страна и левия крак", твърди Асен Милков.