Борисов извади флумастера и започна да чертае скици с Нанков и Фандъкова
Секция: БЪЛГАРИЯ
21 Август 2024 10:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Борисов извади флумастера и започна да чертае скици с Нанков и Фандъкова

/КРОСС/ Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се включи на живо във Фейсбук, където обсъди пътни проекти с Николай Нанков и бившия кмет на София Йорданка Фандъкова.

Бившият премиер чертаеше скици и разгръщаше проекти в социалната мрежа, като каза, че „трябва да се потърси кмета Терзиев" и че ГЕРБ ще влязат във връзка с правителството. „Ние сме направили цялата дъга на София и смятам, че хората, че са доволни. Когато се направи естакада, в рамките на година и половина, това ще е много добре. Искаме да си донаправим София такава, каквато хората я харесват. Изчакахме четири години „Промяната", но към днешна дата има само идеи", посочи Борисов.

 

 

„Накрая така нарисувах „Балкански поток" и Юнкер си държа схемата до края на мандата си в кабинета", напомни още лидетър на ГЕРБ. Планът на ГЕРБ включва проект за отпушване на голямата софийска транспортна тапа на булевард „Цар Борис III" и Околовръстното. На път за пресконференцията във вторник сутринта, на която призова за оставка на вътрешния министър и отпушване по този начин на пътя към октомврийски избори, Бойко Борисов извади проект и за решаване на транспортните неволи в столицата.