Изненадващи самопризнания направи Рангел Бизюрев
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Август 2024 10:48
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Изненадващи самопризнания направи Рангел Бизюрев

/КРОСС/ Изненадващи самопризнания направи Рангел Бизюрев по делото за убийството на Димитър Малинов от Цалапица. Той разказа в съда как е извършил жестокото престъпление.

„Той каза, че е ударил Митко няколко пъти, но в торса, а не в главата. На този етап никой не признава кой е удрял детето ми в лицето", обясни Атанаска Бакалова, майка на убитото момче.

Тя сподели, че е научила от дадените показания в съдебната зала, че Рангел Бизюрев е натоварил момчето в колата и е отишъл до дома на близнаците.

След това с две коли са отишли на полето, където са решили да заровят тялото на Митко.

„Има много противоречиви показания. Днес ще чуем показанията и да останалите свидетели по делото, но аз се надявам Рангел Бизюрев да обясни кой и по какъв начин е участвал в това престъпление. Надявам се да го направи обективно и честно", каза още майката.

Според нея показанията на близнаците и Бизюрев се разминават. Доколкото тя знае, самият Бизюрев бил в шок от случилото се, а близнаците съзнателно и без да са били принуждавани от никога, са засипали Митко със строителни отпадъци.

Майката настоява също така Атанас Гунчев да обясни какво знае по случая, тъй като неговата версия е различна от тази на близнаците и от тази на Бизюрев.

Атанаска Бакалова все пак се надява, че в крайна сметка случаят ще се разплете, а виновните ще си понесат наказанията.

„Надявам се Рангел Бизюрев да каже цялата истина. Вчера близнаците отказаха да говорят. Днес се очаква да има очна ставка и да се види кой лъже и защо лъже", каза още Атанаска Бакалова.