Отново побой между деца. Непълнолетна стана жертва на жестоко нападение от друго момиче
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Август 2024 09:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Отново побой между деца. Непълнолетна стана жертва на жестоко нападение от друго момиче Какво е състоянието на пострадалата и каква е причината за агресията

/КРОСС/ Пореден побой между деца. Непълнолетна стана жертва на жестоко нападение от друго момиче в Пловдив. За случая сигнализира сайта „Трафикнюз". Агресията се е случила преди дни в града, когато група от момичета пресрещнала потърпевшата, последвали ритници, удари в главата и торса.

Побоят е заснет от някой, който стои отстрани и снима. Сбиването се случва пред кметството на район „Южен" в града на 21 август около 19 ч.

Майката на 15-годишната жертва обясни, че сега тя е в дома си и се възстановява. „Има натъртвания и охлузвания по цялото тяло, в областта на главата, има хематом и трудно се храни", допълни тя.

Вероятна причина за агресията, според майката на пострадалата, е момче, с което дъщеря ѝ е имала взаимоотношения, а пък 16- годишната нападателка го е харесвала. „Била е подмамена от обща позната под предтекст, че трябва да разговарят. Около 19 ч. Мария пристига и е била доста неприятно изненадана", посочи още майката като допълни, че след нападението дъщеря ѝ продължава да бъде заплашвана.

По случая е образувано и досъдебно производство.

Нова телевизия, „Здравей, България"