Ограничават движението и забраняват паркирането около Националния стадион "Васил Левски" за концерта на Ед Шийрън
Секция: БЪЛГАРИЯ
31 Август 2024 13:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ограничават движението и забраняват паркирането около Националния стадион "Васил Левски" за концерта на Ед Шийрън

/КРОСС/  Броени часове ни делят от началото на концерта на британската попзвезда Ед Шийрън в София. Шоуто е част от световната му обиколка The Мathematics Tour. Началото на концерта на стадион "Васил Левски" тази вечер е в 18:00 часа като първо на сцената, за да подгрее феновете, излиза българската звезда Михаела Филева, която е била избрана от екипа на Ед Шийрън да пее преди него.

Предстои реорганизация на движението около Националния стадион "Васил Левски", където ще се проведе събитието. До края на концерта, който е в 22:30 часа, по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" ще бъде ограничено движението на автомобили в участъка от бул. „Драган Цанков" до площад „Орлов мост". Забранено ще бъде паркирането около стадиона.

Организаторите препоръчват хората да използват градския транспорт, като след приключване на концерта, в интервала между 22:00 и 23:30 часа са осигурени допълнителни влакове, автобуси и трамваи.

Дори и да вали, зрителите нямат право да носят чадъри, те могат да се пазят с дъждобрани. Забранено е да носите на стадиона и професионална техника за заснемане, раници по-големи от обем 10 литра и бутилки вода над литър. Ако носят подобни вещи, те ще им бъдат взимани на входа. Съветът на организаторите е да влезте по-рано на стадиона.