Убийство на събор в Радомирско, има задържан
Секция: БЪЛГАРИЯ
02 Септември 2024 18:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Убийство на събор в Радомирско, има задържан

/КРОСС/ Убийство е извършено в радомирското село Негованци, съобщиха от полицията в Перник. Жертвата е мъж на 39 години, а задържан е 33-годишен жител на Бобов дол.

Сигнал за възникнал скандал и побой между няколко човека в селото е бил подаден към 04:28 часа на 1 септември. Полицейски екипи пристигнали на място и установили смъртта на 39-годишен мъж.

Органите на реда изяснили, че по-рано вечерта възникнала разправия между две компании, които празнували събора на селото. След това групите се разделили. Жертвата и още няколко човека се преместили в негов имот в селото, съобщава dariknews.bg. Малко преди 04:00 часа другата компания пристигнала на мястото. Така се стигнало до фаталния край, при който 39-годишният мъж бил намушкан с нож и издъхнал на място.

Тялото на починалия е откарано в Съдебна медицина за аутопсия. Извършен е оглед от криминалисти и е започнало разследване, работата по което продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Перник.

След проведените процесуално-следствени действия и събрани достатъчно доказателства и 33-годишният мъж е привлечен като обвиняем и задържан за до 72 часа с прокурорско постановление. Предстои в съда да бъде внесено искане за постоянен арест.