Георги Любенов се завръща на 14 септември за сезон №14 в ефира на БНТ
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Септември 2024 19:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Георги Любенов се завръща на 14 септември за сезон №14 в ефира на БНТ

/КРОСС/ „Денят започва с Георги Любенов" се завръща този уикенд по БНТ 1 след лятната ваканция. На 14 септември, събота, започва сезон №14 на предаването, което, както и досега, ще се излъчва и през двата почивни дни от 8:00 до 11:00 ч.

„Денят започва с Георги Любенов" ще продължи да бъде територия за актуални събития, ключови политически разговори и звездни гости.

В екипа на предаването се завръща Стефан Попов - Чефо. Един от най-популярните инфлуенсъри с над 150 000 последователи в YouTube започна преди време като репортер в БНТ, а сега ще има своя собствена рубрика. Началото ѝ ще бъде поставено още тази неделя, 15 септември, със среща с олимпийския шампион Карлос Насар.

Към „Денят започва с Георги Любенов" се присъединява и Калин Сърменов. Всяка събота той ще припомня чрез архива на БНТ личности и събития, които не бива да забравяме. Темите за „паметта" и „миналото" ще бъдат представяни през гледната точка на един от най-колоритните български артисти.

През новия сезон на предаването Елена Розберг ще продължи да ни запознава с най-любопитните музикални новини, Ирина Цонева ще ни развежда из най-красивите места в света, Владко Мурдаров все така ще дава езикови съвети, а Ирена Григорова ще разкрива тайни и мистерии в „Неразказаната България".

 

Гледайте „Денят започва с Георги Любенов" всяка събота и всяка неделя от 8:00 ч. до 11:00 ч. по БНТ 1

 Последвайте „Денят започва с Георги Любенов" във Facebook