Община Стара Загора подкрепя благотворителна кауза
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Септември 2024 18:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Община Стара Загора подкрепя благотворителна кауза Тя е насочена към събиране на средства за апаратура за Клиника по неонатология в УМБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович “АД

/КРОСС/ Едно събитие за красота и добротворство „Лице на Стара Загора - Област" с благотворителна цел ще се проведе на 3 октомври 2024 г. от 19.00 часа в бални зали „Тера" в Стара Загора. Каузата е насочена към събиране на средства за апаратура за Клиниката по неонатологията в УМБАЛ „Проф. Д-р Стоян Киркович" АД. Благотворителната инициатива се осъществява с подкрепата на Община Стара Загора.

Благотворителната инициатива е в подкрепа на кампанията „Голямото сърце на Стара Загора", организирана от Янко Янков. Събитието се организира и от Гергана Станчева, носителка на титлата „Мисис България 2022", която се занимава активно с благотворителна дейност.

Всеки желаещ може да подкрепи дарителската кауза чрез закупуване на куверти за благотворителния бал, а по време на събитието ще бъдат разположени и  кутии за дарение. На всяка маса ще се проведе благотворителна томбола. Очакват се и дарения и от фирми в областта. Гостите ще бъдат  посрещнати с червен килим и с изискан коктейл.

В програмата са включени  ревюта на водещи български модни къщи, както и музикални и танцови изпълнения. Специален гост ще бъде музикантът и артист Ивайло Колев и екип. Известна личност също ще бъде част от събитието, но засега името и се пази в тайна от организаторите.

Конкурсът за красота и добродетели „Лице на Стара Загора - Област" цели да открие и представи красиви и интелигентни момичета, както и вдъхновяващи дами от региона, като предоставя платформа за тяхната изява. Той насърчава участничките да бъдат социално ангажирани, като активно подкрепят благотворителни каузи и бъдат жени, които ще запомним и следваме.

Участие вече са заявили 22 дами в две възрастови категории от 16 до 28 години, в която попадат неомъжени момичета, и от 28 до 45 години - за семейни, работещи жени, социално ангажирани. Те ще се борят за титлите „Лице на Стара Загора", „Лице на Раднево", „Лице на Казанлък".

Победителките в отделните категории ще имат възможност за участие в националния конкурс „Мис България" и „Мисис България".

Финалът на събитието ще бъде поставен с информация за сумата, която е събрана в полза на благотворителната кауза. Ще присъстват и представители от болницата, които веднага ще получат дарението.

Информация за конкурса може да намерите във фейсбук на следния линк: : https://www.facebook.com/profile.php?id=61564291401790