Ути Бъчваров ще преподаде урок по здравословно хранене на първия учебен ден
Секция: БЪЛГАРИЯ
13 Септември 2024 13:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ути Бъчваров ще преподаде урок по здравословно хранене на първия учебен ден Вкусното събитие се реализира с подкрепата на Община Стара Загора, организаторите обещават тематичен шоу спектакъл с деца и родители

/КРОСС/ Вкусен урок по здравословно хранене ще събере малки и големи пред Община Стара Загора на първия учебен ден. Интересният замисъл се реализира с подкрепата на Община Стара Загора, негов водещ и медиатор ще е популярният актьор, кулинар и тв водещ Ути Бъчваров.

Началният час е от 17.30 часа на 16 септември, мястото е пред общината, а организатор е фирма „Градус-1" ЕООД. Основната тема на урока на открито е изключително значима - здравословното хранене. Ути Бъчваров ще демонстрира бързо, лесно, вкусно и здравословно приготвяне на храна, активно участие ще вземат всички деца между 7 и 10 години. Поради мерки за безопасност децата няма да използват ножове и други остри домакински прибори.

Организаторите са предвидили тематичен шоу спектакъл с участието на деца и родители, на който ще се приготвя пилешки сандвич. В края на спектакъла всички заедно ще приготвят феноменални 6-метрови туист сандвичи с крехко пилешко месо. Вкусните сандвичи ще са нагледно доказателство за това, че храната може да е едновременно и вкусна, и здравословна. Най-важният урок, който ще научат родителите и децата, е, че домашно приготвената храна е най-здравословна.

По време на събитието ще бъдат направени порции, които ще се раздадат на всички присъстващи.