„Гласът на България“ стартира с емблематичната „Междучасие“ на Васил Найденов на 14 септември по bTV
Секция: Шоубизнес
13 Септември 2024 19:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Гласът на България“ стартира с емблематичната „Междучасие“ на Васил Найденов на 14 септември по bTV Първи ударен „супер пас бутон“, страхотна изненада от Влади Зомбори и човек, сънуващ Елвис Пресли обещават страхотно настроение с премиерните два епизода на обичаното музикално шоу – в събота и неделя от 20:00 ч.

/КРОСС/ Тази събота, 14 септември, в навечерието на новата учебна година, „Гласът на България" ще „удари звънеца" за начало на единадесетия си сезон с емблематичната песен на легендарния Васил Найденов - „Междучасие" в изпълнение на звездните треньори DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев на китарата. На сцената ще ги посрещнат новите страхотни водещи на предаването - актьорите Боряна Братоева и Владимир Зомбори, който пък готви и голяма изненада за треньорите и участниците още в премиерния епизод за сезона.

„Знам какво търся и съм сигурна, че и тази година ще събера отбор от супер покемони", уверено ще заяви DARA на старта на сезона и още в първите минути от него ще привлече към себе си някои от най-пъстрите и темпераментни участници.

„Гласът на България" е безспорно най-добрата сцена за млади таланти у нас и аз нямам търпение да подам ръка на някой от гласовитите ни артисти, и да го заведа на финал", ще заяви и Мария Илиева, влизайки в шоуто в събота вечерта.

„Не е за вярване, че вече осем години съм тук. Убеден съм, че е крайно време отново да победя", ще се закани и Мастър Лечев, а Графа ще възкликне: „Липсваше ми червеният стол, хора!", пристъпвайки към мястото си в събота вечерта.

Перфектната комбинация от уникален глас, страхотна енергия и присъствие на сцената ще накара някой от треньорите да удари силно новия „супер пас бутон" още в първия епизод. Така треньорът си гарантира, че този участник ще е част от неговия отбор и безапелационно ще остави след себе си останалите ментори, които също са се обърнали на изпълнението. Благодарение на „супер пас бутона" участникът пък ще има уюта и предимството да „прескочи„ един от етапите в шоуто и да срещне конкуренцията чак във вокалните двубои.

Чудна родопска песен, изпълнена от сериозен рок вокал, ще изненада треньорите в премиерния епизод от кастингите на тъмно, а едва 15-годишен заклет фен на Краля на рока Елвис Пресли, ще изуми всички пред екраните с холивудската си филмова биография, звездни истории и увереност на сцената.

Разнообразни гласове, изключителни таланти, много изненади и неочаквани обрати ще предложи на зрителите новият сезон 11 на „Гласът на България" още в първите си минути, а за радост на феновете на шоуто този уикенд забавлението ще е двойно - с епизоди в събота и в неделя от 20:00 ч. по bTV.

Всички новини около треньори и участници зрителите могат да следят на btv.bg и в официалния Viber канал на предаването, а всеки понеделник ще бъде и срещата с Петя Дикова в подкаста на „Гласът зад кадър".