Нов Volkswagen Transporter за Джейсън Стейтъм
Секция: Автомобили
16 Септември 2024 20:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нов Volkswagen Transporter за Джейсън Стейтъм

/КРОСС/ Успоредно с премиерата на седмото поколение на легендата Transporter на Volkswagen, лекотоварното подразделение на VW Group- VWCV, анонсира партньорството си с Джейсън Стейтъм.

"Volkswagen Commercial Vehicles разчита на перфектно съчетание, когато става дума за комуникация за най-новия модел: не друг, а Джейсън Стейтъм, който стана известен с филмовата поредица "The Transporter", ще бъде лицето на новата кампания на Transporter", казват от VWCV. "Стейтъм, като харизматичен и екшън "транспортьор", е идеалният актьор, който да представя гъвкавостта и производителността на новия търговски автомобил на VWN".

Новият Transporter, който вече е наличен за предварителни поръчки, се предлага на цена от 36 780 евро (Германия) и ще бъде лансиран на европейския пазар с дължина от 5050 до 5450 мм в зависимост от модификацията си през първата четвърт на следващата година.

Новият Transporter на Volkswagen, който ще бъде наличен в дизелови, PHEV хибридни и в 100% електрическа версия, ще предложи на бъдещите си собственици значителни подобрения по отношение на товарния обем, като наличната база ще бъде по-дълга и по-широка, с вместимост от до 9 куб.м, с товароносимост от 1.33 тона и възможност за теглене на товари от до 2.8 тона. Моделът ще се предлага също така във версии с до 6 седалки и товарна вместимост от до 9 куб.м.

Transporter стъпва на пазара с изцяло дигитализиран инструментален панел (12 инча) и инфо-комуникационна и мултимедийна система с дисплей с диагонал от 13 инча.

Други стандартни за всички версии на новия Transporter функция са интегрирането на многофункционален волан, за бутоните на който от компанията казват, че могат да се контролират дори с ръкавици, и електронна паркинг спирачка.