Новото Renault Master е Международен ван на годината 2025
Секция: Автомобили
17 Септември 2024 20:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новото Renault Master е Международен ван на годината 2025

/КРОСС/ Новото Renault Master и по точно неговата версия с водородно задвижване, бе определено за победител в конкурса Международен ван на годината 2025 (IVOTY 2025).

"Неговият Aerovan дизайн и новата мултиенергийна платформа го позиционират като нов пазарен еталон, предлагащ най-добрата в класа си ефективност в ДВГ, електрическа или водородна версии", анонсират от Renault, като посочват, че версията с водород на новия Master е дело на подразделението й HYVIA и ще бъде лансирана на пазара в Европа преди края на следващата година.

"Журито на IVOTY беше впечатлено от новия дизайн, както и от нивото на иновации и технология в гамата на новия Master, който се отличава с усъвършенствана аеродинамика, по-голяма лекота на използване с повишена ефективност, пространство, безопасност и комфорт", казва Яралт Суини, председател на конкурса. "Ии нещо повече, неговата мултиенергийна платформа може да възприеме дизелово, електрическо и водородно задвижване".

"Това е много добра награда и истинско признание за всички екипи, работили по този проект", споделя Хайнц-Юрген Льов, директор на Лекотоварни автомобили на Renault Group. "Новият Master е перфектен пример за това, което е силата на търговските автомобили Renault повече от 120 години: иновативни, пробивни и мултиенергийни продукти, проектирани да бъдат персонализирани почти безкрайно, за да отговорят на нуждите на всеки от нашите професионални клиенти".