Кристина Агилера празнува 25 години от дебютния си албум със специален проект
Секция: Шоубизнес
19 Септември 2024 20:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кристина Агилера празнува 25 години от дебютния си албум със специален проект Sabrina Carpenter и MGK са гост – изпълнителите в „Christina Aguilera“

/КРОСС/ Christina Aguilera ще отпразнува 25-годишнината на дебютния си албум („Christina Aguilera") като преиздаде най-слушаните песни от него в EP. Специалнaта колекция ще излезе на 23 септември ексклузивно за Spotify в поредицата Spotify Anniversaries и ще включва 6 нови записа на песни, чиито заглавия все още не са обявени.

В изявление Christina споделя: „Осъществяването на този проект със Spotify беше едновременно вълшебно и носталгично, като съживи някои от най-сладките ми спомени от кариерата. Смях се, плаках, свързах се отново със стари приятели и намерих някои много специални нови. Надявам се, че този подарък за годишнината ще бъде също толкова емоционален за вас, колкото и за мен."

„Гласът на поколението", както още е наричана Christina, ще ни представи 2 звездни колаборации. От TikTok акаунта на Aguilera, стана ясно, че изпълнителката влиза в дует със Sabrina Carpenter, след като публикува видео с поп сензацията. Гледайте го ТУК. Рапърът MGK (Machine Gun Kelly) също ще подкрепи юбилейния проект, като му придаде от характерното хип-хоп и рок звучене.

Едноименният албум създава хитовете „What a Girl Wants", „I Turn to You" и „Genie in a Bottle" и носи на Christina награда GRAMMY за най-добър нов изпълнител.