Yettel предлага новите смарт часовници на HUAWEI в комплект с безжични слушалки и 3 месеца достъп до HUAWEI Health+
Секция: Технологии
20 Септември 2024 10:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel предлага новите смарт часовници на HUAWEI в комплект с безжични слушалки и 3 месеца достъп до HUAWEI Health+ Телекомът вече приема предварителни поръчки за дългоочакваните модели HUAWEI Watch Ultimate Green и HUAWEI Watch D2

/КРОСС/ Yettel вече предлага дългоочакваните нови модели смарт часовници на HUAWEI, следващи стратегията на компанията „Fashion Edge" за носими устройства. Сред новите предложения са сериите HUAWEI Watch GT 5 и GT 5 Pro, HUAWEI Watch D2 и HUAWEI Watch Ultimate Green. Телекомът незабавно дава старт на продажбите на повечето от тях, а за 6 от общо 14-те модела започват предварителни поръчки.

HUAWEI Watch GT 5 Pro или HUAWEI Watch GT 5 идват от Yettel в комплект с HUAWEI FreeBuds 5i и три месеца абонамент за HUAWEI Health+. Приложението проследява редица активности и жизнени показатели, на базата на които изготвя детайлен анализ, а премиум версията му надгражда тези възможности с готови тренировъчни планове, дихателни упражнения и др. HUAWEI Watch D2 Black се предлага със същите бонуси, но има и безплатна еднократна смяна на въздушната възглавница за измерване на кръвното налягане в рамките на 12 месеца от покупката му. Закупилите HUAWEI Watch Ultimate Green, освен тримесечния безплатен абонамент, ще се сдобият и със слушалките HUAWEI FreeBuds Pro 3.

HUAWEI Watch Ultimate Green е върховото предложение от Huawei в настоящото им портфолио. Той е предназначен за професионалисти както в бизнеса, така и в екстремните спортове, като предлага изключителна устойчивост и функционалност. Часовникът е изработен от аморфен метал и е водоустойчив до 100 метра (10 ATM), което го прави идеален за гмуркане. Той също така разполага с ЕКГ анализ и осигурява до 2 седмици живот на батерията. Смарт часовникът поддържа Bluetooth обаждания и е съвместим с iOS и Android. HUAWEI Watch Ultimate Green може да бъде закупен от Yettel за 1799,99 лв. в брой или 79,99 лв. на месец.

HUAWEI Watch D2 е проектиран за потребители, които се нуждаят от задълбочен здравен мониторинг. Той предлага 24-часово амбулаторно измерване на кръвното налягане, ЕКГ анализ и комплексен здравен мониторинг, който се комбинира с олекотен и елегантен дизайн. Часовникът поддържа Bluetooth обаждания и е съвместим с iOS и Android. HUAWEI Watch D2 е достъпен за предварителна поръчка от Yettel за 799,99 лв. в брой или 35,99 лв. на месец, а продажбите му започват от 12 октомври.

HUAWEI Watch GT 5 Pro е висок клас смарт часовник от портфолиото на компанията, насочен към професионални спортисти и потребители, търсещи премиум качество. Корпусът му е изработен от керамика и титан, осигуряващи устойчивост и елегантен дизайн. Сред основните функции са до 2 седмици живот на батерията, ЕКГ анализ, 24/7 здравен мониторинг и професионални спортни режими. Watch GT 5 Pro е съвместим с iOS и Android, като поддържа и Bluetooth обаждания за удобство. HUAWEI Watch GT 5 Pro се предлага в няколко различни модификации, включващи мъжки 46мм варианти с каишки от титан и силикон, както и дамски 42мм варианти с керамична или силиконова каишка. HUAWEI Watch GT 5 Pro моделите могат се закупят от Yettel на цени, започващи от 749,99 лв. в брой или на изплащане за 33,99 лв. на месец.

HUAWEI Watch GT 5 предлага впечатляващ баланс между функционалност и стил. С иновативни режими за бягане и колоездене, както и с Sharp-Edged дизайн, този модел е създаден за активните потребители. HUAWEI Watch GT 5 осигурява до 2 седмици живот на батерията, 24/7 здравен мониторинг и възможност за Bluetooth обаждания. Часовникът е съвместим с iOS и Android, което го прави универсален избор за всеки. HUAWEI Watch GT 5 може да бъде закупен в три варианта с различни каишки и размер от 46мм за мъже и четири 41мм дамски варианта, които се различават помежду си по отношение на дизайна. Цената им в Yettel започва от 499,99 лв. в брой или 22,99 лв. на месец.

Почти всички нови модели от HUAWEI WATCH GT 5 серията вече могат да бъдат закупени от оператора, както и двата 46 мм GT 5 Pro варианта. HUAWEI Watch GT 5 Pro 42mm Ceramic White, HUAWEI Watch Ultimate, както и HUAWEI Watch D2, са в период на предварителни поръчки, а официалният старт на продажбите е на 12 октомври. HUAWEI Watch GT 5 41mm Brown и HUAWEI Watch GT 5 Pro 42mm White с бяла силиконова каишка също могат да бъдат заявени сега, като клиентите ще имат възможност да ги получат след 20 октомври.