„Блок бутонът“ е „пръв приятел“ на треньорите в новия епизод на „Гласът на България“
Секция: Шоубизнес
20 Септември 2024 19:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Блок бутонът“ е „пръв приятел“ на треньорите в новия епизод на „Гласът на България“ Влади Зомбори влиза в обувките на менторите, някой пее „зад завеса“, а Влади Ампов вади още изненади от „шкафа на Графа“ - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

/КРОСС/ Спиращо дъха изпълнение „зад завеса" на сцената на „Гласът на България" на песен на великата Арета Франклин ще шокира истински треньорите в предстоящия епизод на музикалното шоу - тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Чий е този мощен и въздействащ глас, сам ли е „зад завесата" и как изглежда, DARA, Мария, Графа и Лечев тепърва ще разберат. Емоциите и изненадите през целия епизод ще са на ниво, неочакваните обратите ще се са нещо обичайно, а „блок бутонът" в ръцете на треньорите ще стане техен „пръв приятел" . 

Изключително млади и талантливи участници, някои от тях все още ученици, ще връхлетят на голямата сцена на „Гласът на България" и ще я завладеят категорично с гласовете и присъствието си. Няма да липсват и „завърнали се" изпълнители - научили уроците си след първия опит, идващи с още по-голям хъс и желание да блеснат на сцената в единадесетия сезон на музикалното шоу по bTV. Изключително изпълнение ще предизвика Графа да предприеме решителен ход в опит да привлече участничка в своя отбор, а каква „джаджа" ще извади този път той от „шкафа на Графа", ще стане ясно в неделя вечерта. 

Водещият Влади Зомбори ще влезе в обувките на треньорите, макар и само за едно изпълнение, и лично ще усети отговорността, която носи червеният стол. Сценичната му половинка - Боряна Братоева - пък ще се пошегува с него, че е започнал да се „изразява като менторите" и бързо, бързо ще го върне на земята. Момиче, участвало в детската Евровизия, „ще отвее" с енергията си всички в залата, а пеещ учител по народни танци ще научи на право тракийски хоро на двама от треньорите.

В новия епизод на „Гласът на България" ще звучат легендарни песни на Арета Франклин, Лили Иванова, Д2, както и завладяващи песни от мюзикъл, ромска класика и много други. Стихийната енергия на участниците, младостта, усмивките и уникалните им гласове ще доставят на всички в залата и пред екраните истинска наслада и настроение в неделя вечерта.

„Обичам България", ще възкликне лъчезарна американка, фен на предаването, с намерение да го покори, а друга участничка ще сподели, че „Всички преодолени препятствия по пътя са си заслужавали", защото са я довели на сцената на "Гласът на България".

Всички новини за треньорите и участниците в предаването можете да намерите на btv.bg и в официалния Viber канал на предаването, а всеки понеделник и в подкаста „Гласът зад кадър" с водещ Петя Дикова.