Делян Пеевски: ДПС без ДС! Това е новото начало
Секция: ПОЛИТИКА
24 Септември 2024 15:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Делян Пеевски: ДПС без ДС! Това е новото начало

/КРОСС/ С приключилата днес регистрация на кандидатските листите за предстоящите парламентарни избори стана ясно едно - днес бе затворена срамната страница и прерязана пъпната връв на ДПС с комунистическите тайни служби и Москва.

ДПС - Ново начало влиза в предизборната надпревара без онези, които 34 години използваха партията и общността за постигане на личните си цели и потребности, превръщайки партията в клиентелистка. ДПС без ДС! Това е новото начало.

Онези, които по заповед от Москва попречиха България да има редовно евроатлантическо правителство и на 3 юли гласуваха "против" кабинета на Росен Желязков и днес избраха личния си интерес, амбиции и зависимости, пренебрегвайки Устава на ДПС и активираха чл. 6.

А ДПС се явява пред своите избиратели със своите подготвени млади хора и опитни политици, свободни от зависимости и сенки от миналото.

Сега ДПС ще изпълни своята историческа мисия - да бъдат осветени и наказани не само виновниците за т.нар. "възродителен процес", но и изпълнителите, с които нашите хора са се сблъсквали в онези мракобесни години и за които очакват възмездие вече повече от 30 г.

ДПС ПРЕСЦЕНТЪР